Noticias

Necessites material informàtic pel teletreball? Consulta tot el que tenim per tu!

Estàs buscant un ratolí per PC, un USB, tinta per impresora, un nou teclat, una webcam o altaveus? A TOTPRINT trobaràs qualsevol tipus d’accessori informàtic per teletreballar des de casa amb total comoditat. A continuació t’ensenyem com consultar tot el material disponible:

Per tal de consultar gran part del material que tenim, només cal que entris a la web https://bcnmarket.barcelona/s/totprint , on podràs reservar i comprar el material disponible. També podràs posar-te en contacte amb nosaltres en el cas que vulguis que et guardem alguna comanda en concret.

Amb l’objectiu de donar a conèixer el comerç local, ens hem unit a la iniciativa de BCN Market, per tal de destacar els punts a favor que té el client quan compra a una botiga de barri:

  • Garantia: cada client que fa una compra a TOTPRINT s’assegura que se li canviarà el producte comprat en cas que no funcioni com desitja. D’aquesta manera ens assegurem que cada client quedi 100% satisfet amb la seva compra. Fer una compra a la nostra botiga implica el compromís que hi ha darrere davant de qualsevol problema generat.
  • Atenció personalitzada: cada client mereix una atenció personalitzada pel que fa a la seva compra. És per això que a TOTPRINT t’atenem amb l’objectiu d’aportar-te la millor solució i intentem atendre les teves peticions.
  • T’aconseguim el producte que busques: potser no trobes el producte que estàs buscant, però a TOTPRINT farem el possible per trobar aquell producte que desitges. D’aquesta manera t’aconsellem en la millor opció.

T’esperem a TOTPRINT!